Nieuws http://huidtherapie-laarbeek.nl//page9.php Vacature Huidtherapeut 2017/11/19 22:32:56

Huid- & Oedeemtherapie Laarbeek is per direct op zoek naar een:

Huid- en oedeemtherapeut v.a. 16 uur/week

 

De praktijk
Huid- & Oedeemtherapie Laarbeek is al ruim 11 jaar een begrip in Beek en Donk en omgeving. Als paramedische praktijk werken we nauw samen met de lokale huisartsen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit twee therapeuten, onder wie eigenaar Judith van Asten.  De praktijk bestaat uit twee vestigingen.

 

Aanbod

Wij bieden een part-time aanstelling als huid- en oedeemtherapeut, vanaf 16 uur per week. Meer uren in overleg mogelijk. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform gangbare loonschalen naar opleiding en ervaring. De functie van huid- en oedeemtherapeut binnen Huid- & Oedeemtherapie Laarbeek is aantrekkelijk vanwege de variatie in patiënten binnen de verschillende vestigingen. De meest voorkomende behandelingen zjn:

- Oedeemtherapie (MLD, TEK, zwachtelen, lymfetaping, wondzorg)

- Coagulatietherapie

- Ontharing

- Littekentherapie, Brandwonden

- Acne, Peeling, Microdermabrasie

 

Wie ben jij?

Jij bent een professionele therapeut,  je werkt zelfstandig  en met passie, de patiënt staat centraal. Je wilt je graag verder ontwikkelen als therapeut en in je vakgebied. Je bent ondernemend, communicatief en samenwerkingsgericht.

Je bent in het bezit van het HBO-diploma Huidtherapie en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Werkervaring en het bezit van rijbewijs B (voor huisbezoeken) zijn een pré.

 

Interesse?

Je sollicitatie inclusief CV kun je richten aan:

Huid- & Oedeemtherapie Laarbeek,

t.a.v. Judith van Asten

via:  info@huidtherapie-laarbeek.nl]]>
762]]>
]]>
http://huidtherapie-laarbeek.nl/page9.php?post=3